Skagenferiens spiseguide

Spisesteder i Skagen – restauranter og caféer

 

Færdig med spisesteder? Læs om Skagens bedste seværdigheder her!

Hvor skal vi spise i Skagen? Dette er et spørgsmål, som mange af sommer gæsterne stiller sig selv. Det er ikke fordi der er mangel på spisesteder i Skagen, tværtimod. Derfor vil vi gerne hjælpe ved at lave en spiseguide, som dækker en bred vifte af Skagens restauranter og caféer; både med variation i prisklasser, køkkener og atmosfære så der vil være mulighed for at finde en café eller restaurant, som passer til ethvert humør.

Vi vil forsøge at gøre guiden så simpel og overskuelig som muligt, så du let kan navigere og finde frem til det rette valg for dig.

OBS. Tag forbehold for at artiklen ikke er skrevet af en professionel anmelder, blot en Skawbo, som vil gøre det lettere for folk der gerne vil spise ude i Skagen 🙂

Jakobs Café & Bar

Jakobs Café & Bar i Skagen centrum

 

 

 

 

 

 

 

Jakobs Café har siden sin åbning gået lige i hjerte på de fleste af Skagens besøgende, heriblandt især de mange sejlere fra Sverige og Norge. Endnu en gang har vi med en café at gøre som er yderst centralt beliggende, midt i krydset af gågaden og havnevej, hvilket oftest skaber fuldt hus samt god stemning. Indretningen er meget karakteristisk, med mange charmerende kulørte lamper og farveskalaer, som skaber en helt speciel stemning. Jacob’s tilbyder et bredt udvalg af både middags og – aftensanretninger, som rækker både fra burgere og bøffer til fiskeretter. Jacob’s er også et populært sted, hvis du som voksen leder efter en god fest.

Reservér bord: +45 98 44 16 90

Hvor?: Havnevej 4a, 9990 Skagen

Find Jakobs på:

Hjemmeside: Jacobscafé.dk

Facebook: Jacobs Café & Bar

Læs anmeldelser mm. På Tripadvisor: Tripadvisor – Jakobs Café & Bar 

 

Bodilles Kro

Bodilles Kro er en rigtig klassiker iblandt Skagens mange spisesteder. Restauranten er beliggende et stenkast fra gågaden og havnen. Bodilles Kro sidder tungt på markedet for traditionel dansk mad, heriblandt en god gang stegt flæsk med persillesovs. Indretningen lever ligeledes op til de traditionelle dyder. Bodilles Kro har også en stor terrasse, hvor der om sommeren, især under festivalen vil blive holdt live koncerter med folkemusikken i fokus. Så hvis du har brug for en aften i dannebrogs tegn, så er Bodilles Kro stedet!

Reserver bord:  +45 98443300 eller info@bodilleskro.dk

Hvor?: Østre Strandvej 11, 9990 Skagen

Find Bodilles Kro på: 

Hjemmeside: Bodilleskro.dk

Facebook: Bodilles Kro

Læs anmeldelser mm. På Tripadvisor: Tripadvisor – Bodilles Kro

Restaurant Kokkenes

Restaurant Kokkenes nær Skagen Havn - Gode bøffer i Skagen

 

 

 

 

 

 

 

Kokkenes er et af de “nyere” skud på stammen, hvad angår spisesteder i Skagen. Dette betyder dog slet intet ift. Stedets popularitet iblandt lokalbefolkningen samt turister. Restauranten er endnu engang lige i området omkring Skagen gågade og havn, hvilket gør det let at ankomme dertil enten på cykel eller gåben. Stedet er indrettet meget stilrent, med hvid dug, pæn opdækning og tjener i sort og hvidt. Menuen består blandt andet af kød af særlig lækker kvalitet med tilhørende velsmagende garniture, hvilket gør stedet attraktivt, hvis man har fået nok af fisk og skaldyr, som ellers er i højsædet i Skagen. Alt i alt oser Restaurant Kokkenes af professionalisme, hvilket gør det noget nær umuligt at gå utilfreds derfra.

Reserver bord: Dag: 98446716 – Aften: 30236716

Hvor: Havneplads 20, 9990 Skagen

Find Restaurant Kokkenes på: 

Hjemmeside: Kokkenes.dk

Facebook: Restaurant Kokkenes

Læs anmeldelser mm. På Tripadvisor: Tripadvisor – Restaurant Kokkenes

 

Firenze

Firenze Skagen - Italiensk restaurant i Skagen

 

 

 

 

 

 

 

Firenze er et pizzaria som uden tvivl ligger i toppen af skalaen, hvis du er sulten efter italiensk mad i Skagen. Restauranten er placeret midt i havnevej og er derfor altid lige i nærheden, ligemeget om du er en tur på stranden, havnen eller gågaden. Firenze tilbyder et bredt udvalg af pizzaer og pastaretter til fornuftige priser. Firenze er simpelt og lige ud af posen og lever i den grad op til deres slogan; Firenze – du ved hvad du får!

Reserver bord: +45 98 45 19 22 eller mail@firenze-skagen.dk

Hvor: Havnevej 9, 9990 Skagen

Find Firenze Skagen på: 

Hjemmeside: Firenze-Skagen.dk

 

Skagen Fiskerestaurant

Skagen Fiskerestaurant - God fiskefrikadeller i Skagen

 

 

 

 

 

 

 

Skagen Fiskerestaurant ligger placeret lige på havnefronten imellem de velkendte fiskepakhuse, som er tegnet af arkitekten Bindesbøll i starten af 1900-tallet. Restauranten er indrettet meget maritimt og råt ved at bevare stedets oprindelige stil – dette betyder at restauranten har blottede bjelker, sand på gulvet og belægning med hyttefade. Restauranten består af forholdsvis små lokaler der i kombination med stearinlys og dæmpet musik giver en rigtig intim atmosfære. Skagen Fiskerestaurant har udover sin indendørs restaurant også en udendørs terrasse, hvor der både serveres mad og drikkevarer – Terrassen huser om sommeren et væld af koncerter, som helt sikkert er værd at kigge forbi. Restaurantens overetage anledningsvis af særlige arrangementer og buffeter. Skagen Fiskerestaurant byder ellers på en lang række delikate fiske og – skaldyrsretter , heriblandt det kendte skaldyrsfad. Dog er der også håb for folk uden smag for fisk, der serveres nemlig også en 500+ grams Entrecote. Mad serveres både frokost og aften.

Reserver bord: +45 98 44 35 44 eller online på hjemmesiden

Hvor: Fiskehuskaj 13, 9990 Skagen

Find Skagen Fiskerestaurant på: 

Hjemmeside: Skagenfiskerestaurant.dk

Facebook: Skagen Fiskerestaurant

Læs anmeldelser mm. på Tripadvisor: Tripadvisor – Skagen Fiskerestaurant

 

Pakhuset

Skagen Pakhuset

 

 

 

 

 

 

 

Pakhuset ligger overfor Skagen Fiskerestaurant og afspejler samme maritime stil. Pakhuset er kendt for sin store galionsfigursamling som vil være at se både ved restaurantens indgang men også rundt i restaurantens lokaler. Pakhuset har ligeledes en indendørs afdeling med restaurant i stuen og 1. etage samt en udendørs terrasse, hvor der vil være arrangeret koncerter til glæde for havnens mange forbipasserende. Maden kredser også om fisk og skaldyr, dog med enkelte retter for de mindre fiskeglade. Mad serveres både frokost og aften.

Reserver bord: +45 98 44 20 00 eller online på hjemmesiden.

Hvor: Rødspættevej 6, 9990 Skagen

Find Pakhuset på: 

Hjemmeside: Pakhuset-Skagen.dk

Facebook: Pakhuset

Læs anmeldelser mm. på Tripadvisor: Tripadvisor – Pakhuset Skagen

 

Restaurant de 2 have

Restaurant de 2 Have - Skagen Gren - Gourmet i Skagen

Restaurant de 2 have har nok Skagens bedste, eller i hvert fald mest unikke beliggenhed, eftersom restauranten er placeret så langt nordpå som man kan komme, lige ved foden til Grenen. Du vil altså fra dit bord, enten på den udendørs terrasse eller inde fra restauranten have udsigt til Grenen samt havene både til øst og vest. Frokost serveringen hos Restaurant de 2 have er meget simpel og nede på jorden, imens aften serveringen er noget helt andet – Gourmet i højeste klasse. Kokkene og ejeren af Restaurant de 2 have er yderst kompetente og passioneret, hvilket betyder at mad og vin er i fuld fokus. Der serveres både fisk, skaldyr og kød – så, hvis du leder efter et måltid udover det sædvanlige er det Restaurant de 2 have du skal besøge!

Reserver bord: +45 98 44 24 35 

Hvor: Fyrvej 42, 9990 Skagen

Find Restaurant de 2 Have på: 

Hjemmeside: Restaurantde2have.dk

Facebook: Restaurant de 2 have – Skagen Gren

Læs anmeldelser mm. på Tripadvisor: Tripadvisor – Restaurant de 2 Have

 

Ruths Hotel

Ruths Hotel i Gammel Skagen

Ruths Hotel er som navnet indikerer også et hotel, som er stedet primære forretning. Ruths er beliggende i Gammel Skagen små 50 meter fra solnedgangskiosken. Hotellet huser en glimrende restaurant som er delt i to afdelinger; brasserie og gourmet. Køkkenet er fransk og havde førhen den kendte Michel Michaud som chefkok, dette er fornyeligt blevet til mesterkokken Thorsten Schmidt, hvilket vist heller ikke er helt dumt! Der serveres egne fortolkninger af det franske køkken og det bliver ikke lagt fingre igennem hvad angår kvalitet og håndværk. Eksklusivitet og kvalitet må siges at være nøgleordene hos Ruths Hotel.

Reserver bord: +45 98 44 11 24 

Hvor: Hans Ruths vej 1, 9990 Skagen

Find Restaurant Kokkenes på: 

Hjemmeside: Ruths-Hotel.dk

Facebook: Ruths Hotel

Læs anmeldelser mm. på Tripadvisor: Tripadvisor – Ruths Hotel Brasserie & Tripadvisor – Ruths Hotel Gourmet

 

Brøndums Hotel

Brøndums Restaurant i Skagen

 

 

 

 

 

 

Brøndums er også et hotel, som huser en fantastisk restaurant. Brøndums ligger i et af byens ældste kvarterer (Østerby) og har stået der, dog med en del forandring undervejs, siden 1840. På baggrund af stedets alder summer bygningen og lokalerne af nostalgi fra de gamle dage i Skagen. Den gamle klassiske stil og indretning er bevaret og yderst velholdt, hvilket gør atmosfæren usammenlignelig. Brøndums mener selv at hotellet har samme fornemme position som d’Angleterre . Restauranten serverer både til frokost og aften, hvor frokost kortet er præget af traditionelt dansk smørrebrød serveret inde og ude, imens aften kortets ala carte menu er traditionelt eksperimenterende, hvor det på den månedlige “sæson menu” er muligt at vælge op til 7 retter. Brøndums er en helt unik oplevelse grundet den historiske bygning og den specielle atmosfære men i særdeleshed også pga. det kompetente tjener og køkkenteam, som vil forkæle dig med mad og vin i høj klasse. Besøg Brøndums for en helt unik og essentiel Skagen oplevelse.

Reserver bord: +45 98 44 10 55 eller via. hjemmesiden

Hvor: Anchers Vej 3, 9990 Skagen

Find Brøndums Hotel (restaurant) på: 

Hjemmeside: broendums-hotel.dk/restaurant 

Facebook: Brøndums Hotel

Læs anmeldelser mm. på Tripadvisor: Tripadvisor – Brøndums Hotel Restaurant

 

Green’s Pub & Café

Greens Pub & Café

 

 

 

 

 

 

 

Green’s har eksisteret længe men har tidligere været kendt som Skawpuppen. Stedet er blevet restaureret og omdøbt og er endt med at blive en super lækker café. Stedet er også placeret i Skagen centrum, nemlig på havnevej. Stedet er oplagt til en god frokost, hvor du kan få alt fra fiskesuppe til en klassisk clubsandwich. Stedet byder også på et stort udvalg af special øl og arrangerer live musik, som med garanti trækker mange af de forbipasserende ind til en god fællessang.

Hvor: Havnevej 3A

Find Restaurant Kokkenes på: 

Hjemmeside: Greens-Skagen.dk

Facebook: Green’s Pub & Café

Læs anmeldelser mm. på Tripadvisor: Tripadvisor – Green’s Pub & Café

 

Mccurdies

Mccurdies Skagen midt i gågaden

 

 

 

 

 

 

Hvis man er sulten efter rigtig amerikansk mad, bestående af store burgere, deeppan pizzaer, spareribs og selvfølgelig en ordentlig gang pommes frites så er det mccurdies man går til.  Stedet ligger midt i gågaden med udsigt til den gamle kappelborg skole, som i dag er lavet til Skagen kulturhus, og det flotte springvand placeret i gågaden. Stedet har en ægte amerikansk indretning med et utal af finøjerlige ting og sager, som gør det lidt sjovere at sætte sig til bords. Er du til ægte amerikansk mad, så besøg mccurdies!

Reserver bord: +45 98 44 39 00

Hvor: Sct. Laurentii Vej 56, 9990 Skagen

Find Green’s Pub & Café på: 

Hjemmeside: Mccurdies.dk

Facebook: Mccurdies – Skagen

Læs anmeldelser mm. på Tripadvisor: Tripadvisor – Mccurdies Skagen

Skagen bryghus

Skagen Bryghus Skagen Øl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det lokale bryghuset er selvfølgelig først og fremmest kendt for sine mange populære øl, men det er ikke nok for Skagen Bryghus. De fokuserer derfor på det sociale element i forbindelse med at nyde en øl og serverer dertil også diverse typiske café anretninger i form af burgere, stjerneskud osv. Derudover er der et væld at spændende rock, jazz og blues koncerter, hvilket betyder at Skagen bryghus normalvis har fuldt hus i weekenderne. Rigtigt hyggeligt og charmerende sted, hvor der både findes godt til maven og til ganen.

Reserver bord: +45 98 44 00 50

Hvor: Kirkevej 10, 9990 Skagen

Find Find Skagen Bryghus på: 

Hjemmeside: Skagenbryghus.dk

Facebook: Skagen Bryghus

Læs anmeldelser mm. på Tripadvisor: Tripadvisor – Skagen Bryghus

Kunne du tænke dig at læse om de bedste seværdigheder i Skagen, så læs med her!

 

Har du nogle spørgsmål eller tilføjelser til guiden, så skriv endelig ved hjælp af vores kontaktformular på kontaktsiden!

Ellers håber vi at du fandt vores lille spiseguide behjælpelig og du forhåbentligt fandt frem til et godt måltid 🙂 Smid et like eller en deling, lige nedenfor, så flere kan få glæde af guiden!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Skagenferiens spiseguide - de bedste spisesteder i Skagen
Published On
Average Rating
21star1stargraygraygray Based on 31 Review(s)